Tampilan produk

Hangzhou Intelligent Creative Technology Co, Ltd (ICT) minangka pabrik sing misuwur ing industri automation China. Produk utamane kayata: Robot industri, Mesin packing otomatis, barisan produksi topeng otomatis, dll.
ICT mesthi netepi telung prinsip: server solusi industri cerdas ing jagad, pamikiran kreatif Integrasi menyang desain produk, Teknologi nggawe produksi industri luwih gampang. 
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.50.40
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.49.47
  • 屏幕快照 2020-06-11 下午3.48.21

Produk liyane

  • rg
  • dv
  • vd

Napa Milih Kita

Hangzhou Cerdas Kreatif Teknologi Co, LtdICT) minangka pabrik sing misuwur ing industri automation China. Produk utamane kayata: Robot industri, Mesin packing otomatis, barisan produksi topeng otomatis, dll.

News Company

Kepiye milih mesin topeng sing bisa nyukupi kabutuhan produksi dhewe?

Pisanan, wenehi jinis topeng sing pengin diproduksi; Kaping pindho, ing mesin topeng pasar duwe jinis ing ngisor iki: mesin nggawe topeng N95, mesin nggawe topeng Flat, mesin nggawe topeng N95. Katelu, pilih mesin topeng, semi-otomatis utawa kanthi otomatis, miturut ...

Produk sing cocog kanggo mesin packing otomatis?

Kayata: topeng rai, Masak, coklat, keju, hadiah.

  • China nggeser plastik kanthi high quality