Babagan Kita

Babagan Kita

Teknologi kreatif Hangzhou cerdas Co, Ltd (ICT) minangka pabrik sing misuwur ing industri automation China. Produk utamane kayata: Robot industri, Mesin packing otomatis, barisan produksi topeng otomatis, dll.

ICT mesthi netepi telung prinsip: server solusi industri cerdas ing jagad, pamikiran kreatif Integrasi menyang desain produk, Teknologi nggawe produksi industri luwih gampang. 

Ana udakara 20 mesin insinyur inti ing perusahaan ICT, kabeh saka perusahaan manufaktur automasi domestik sing misuwur lan institusi riset ilmiah. Sajrone 15 taun operasi ICT, tim teknis wis akeh nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan produk luwih saka 5,000 perusahaan. Ing ngarep, perusahaan ICT bakal terus nggedhekake tim teknis lan kapasitas produksi kanggo nyedhiyakake layanan sing disesuaikan kanggo perusahaan manufaktur liyane.

va

-Kenapa Milih Kita

1.15 taun pengalaman layanan ing automation industri cerdas ;

2. Luwih saka 5,000 pelanggan ing saindenging jagad ;

3. Luwih saka 500 bahan pencegahan epidemi wis diekspor, kanthi operasi stabil lan layanan dodolan sing sampurna ;

4. Tim perdagangan luar negeri sing berpengalaman bisa nulungi para pelanggan supaya tuku barang-barang Tionghoa sing bermutu tinggi ;

5. Pabrik otomatis kanthi luwih saka 1.000 wong, regane murah lan jaminan sing dijamin.

wef
vd
sdv
svd