FAQ

FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Apa rega sampeyan?

Rega kita tundhuk gumantung saka sumber lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional supaya jumlah pesenan minimal. Yen sampeyan pengin didol nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa simpenan. Wektu timbal dadi efektif nalika (1) wis nampa simpenan, lan (2) kita entuk persetujuan terakhir kanggo produk sampeyan. Yen jaman timbal kita ora bakal entek karo wektu sing wis dirampungake, bukak prenta sampeyan kanthi adol. Ing kabeh keadaan, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing paling kasus, kita bisa nglakoni.

Apa jinis pembayaran sing ditampa?

Sampeyan bisa nggawe pambayaran ing akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% deposit awal, imbangan 70% marang salinan B / L.