Warta

Warta

  • TIK | Mesin Pembuat Sepatu Plastik

    TIK | Mesin Pembuat Sepatu Plastik Sepatu Dispense mesin tutup sepatu bahan non-dirajut, kualitas apik, regane murah, bathi output dhuwur, bisa rampung ngganti sepatu sepatu manual, ngirit tenaga kerja, nyuda biaya, bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Sapa wae sing butuh spesifikasi tawaran ...
    Waca liyane
  • RZFD-190 Mesin gulung kertas kertas kothak ngisor sing dipakani

    Mesin nggawe kantong kertas kothak feed ngisor kothak nggunakake mesin gulung kertas ing kosong utawa dicithak minangka bahan baku. Mesin kasebut luwih trep, luwih efisien, luwih stabil, sing bisa ngasilake macem-macem tas kertas, tas panganan santai, tas roti, tas buah garing lan liya-liyane lingkungan ...
    Waca liyane
  • The pros and cons of the Wet Wipes machine

    Pro lan kontra mesin Basah Basah

    Nganti saiki, aku yakin manawa akeh wong sing ora ngerti apa sebutan "mesin lap basah"? Mesin lap basah wis lair ing China meh 20 taun. Lair saka mesin lap udan temtu nggawa kita urip sing trep, lan ing wektu sing padha, iki bisa nambah kualitas urip. Hawa ...
    Waca liyane
  • Fully automatic cup mask machine for the production of N95 masks

    Mesin topeng cangkir kanthi otomatis kanggo produksi topeng N95

    Amarga mesin topeng jinis iki kanthi otomatis, siji bisa mbukak telung mesin lan peralatan, udakara 8-12 topeng bentuk cangkir bisa diproduksi saben menit. Karakteristik utama yaiku kinerja sing stabil, swara sithik, lan kerja terus-terusan; utamane Iki dikontrol dening program PLC; katon st ...
    Waca liyane
  • Precautions and maintenance of mask edge banding machine for N95

    Pancegahan lan perawatan mesin banding ujung topeng ing N95

    1. Mesin banding pinggir topeng langsung nggunakake daya utama 220V, mula awak bandhing pinggir topeng kudu didhasarake kanthi bener sadurunge urip, lan resistensi grounding kudu kurang saka 4 ohm. 2. Nalika pangowahan voltase utama luwih saka 10%, stabiliser voltase AC kudu dipasang ...
    Waca liyane
  • 2021 adol panas

    Waca liyane
  • Let Chinese mask machines “go out” to help overseas fight against the epidemic

    Ayo mesin topeng Tiongkok "metu" kanggo mbantu luar negeri nglawan epidemi kasebut

    Gelombang kadhemen ing musim salju nyerang, epidemi kasebut rebound ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, lan jumlah kasus sing dikonfirmasi tambah akeh. Epidemi global terus nyebar, lan akeh negara lan wilayah wis nerusake nguatake kontrol epidemi. Epidemi durung rampung, perlindungan ...
    Waca liyane
  • How to choose a mask machine that can meet your own production needs?

    Kepiye cara milih mesin topeng sing bisa nyukupi kebutuhan produksi sampeyan?

    Kaping pisanan, critakake jinis topeng sing pengin digawe; Kapindho, ing mesin topeng pasar duwe jinis ing ngisor iki: lempitan mesin pembuat topeng N95, mesin topeng medis datar, mesin pembuat topeng Cup N95, lsp. Katelu, pilih mesin topeng, semi otomatis utawa otomatis, miturut ...
    Waca liyane