Kepiye milih mesin topeng sing bisa nyukupi kabutuhan produksi dhewe?

Kepiye milih mesin topeng sing bisa nyukupi kabutuhan produksi dhewe?

2
Pisanan, wenehi jinis topeng sing pengin diproduksi;
Kaping pindho, ing mesin topeng pasar duwe jinis ing ngisor iki: mesin nggawe topeng N95, mesin nggawe topeng Flat, mesin nggawe topeng N95.
Katelu, milih mesin topeng, semi-otomatis utawa kanthi otomatis, miturut anggaran lan ukuran situs sampeyan.
Pungkasan, nyaranake mesin sing cocog karo mesin miturut output sampeyan.


Wektu kirim: Jul-16-2020