Warta Perusahaan

  • TIK | Mesin Pembuat Sepatu Plastik

    TIK | Mesin Pembuat Sepatu Plastik Sepatu Dispense mesin tutup sepatu bahan non-dirajut, kualitas apik, regane murah, bathi output dhuwur, bisa rampung ngganti sepatu sepatu manual, ngirit tenaga kerja, nyuda biaya, bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Sapa wae sing butuh spesifikasi tawaran ...
    Waca liyane
  • RZFD-190 Mesin gulung kertas kertas kothak ngisor sing dipakani

    Mesin nggawe kantong kertas kothak feed ngisor kothak nggunakake mesin gulung kertas ing kosong utawa dicithak minangka bahan baku. Mesin kasebut luwih trep, luwih efisien, luwih stabil, sing bisa ngasilake macem-macem tas kertas, tas panganan santai, tas roti, tas buah garing lan liya-liyane lingkungan ...
    Waca liyane
  • Let Chinese mask machines “go out” to help overseas fight against the epidemic

    Ayo mesin topeng Tiongkok "metu" kanggo mbantu luar negeri nglawan epidemi kasebut

    Gelombang kadhemen ing musim salju nyerang, epidemi kasebut rebound ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, lan jumlah kasus sing dikonfirmasi tambah akeh. Epidemi global terus nyebar, lan akeh negara lan wilayah wis nerusake nguatake kontrol epidemi. Epidemi durung rampung, perlindungan ...
    Waca liyane