Berita Industri

  • How to choose a mask machine that can meet your own production needs?

    Kepiye milih mesin topeng sing bisa nyukupi kabutuhan produksi dhewe?

    Pisanan, wenehi jinis topeng sing pengin diproduksi; Kaping pindho, ing mesin topeng pasar duwe jinis ing ngisor iki: mesin nggawe topeng N95, mesin nggawe topeng Flat, mesin nggawe topeng N95, lan liya-liyane. Katelu, pilih mesin topeng, semi-otomatis utawa kanthi otomatis, miturut ...
    Waca liyane
  • When and How to use a mask?

    Nalika lan Cara nggunakake topeng?

    • Sadurunge nempelake topeng, ngresiki tangan nganggo lap tangan utawa sabun lan banyu. • Tutup irung lan tutuk nganggo topeng lan priksa manawa ora ana kesenjangan ing antarane rai lan topeng. • Aja nutul topeng nalika nggunakake; yen sampeyan, gunakake krim tangan sabun utawa sabun lan banyu kanggo ...
    Waca liyane